Smukfest annoncerer 29 nye navne – inklusive Afskum, Barselona og 10cc

Smukfest annoncerer 29 nye navne – inklusive Afskum, Barselona og 10cc
Afskum på Roskilde Festival i 2022. (Foto: Thomas Rungstrøm/Soundvenue)

Fra Roskilde Festival til NorthSide har de fleste festivaler allerede afsløret årets fulde program, men Smukfest har stadig et par overraskelser tilbage.

I dag kan Skanderborg-festivalen annoncere hele 29 navne, hvoraf det mest iøjenfaldende navn må være 10cc. De britiske softrock-mastodonter har ganske vist ikke udgivet et nyt album siden ‘Mirror Mirror’ fra 1995, men de turnerer stadig, og til august lægger de altså vejen forbi Bøgeskoven.

Derudover kan festivalen blandt andet annoncere danske Afskum, som for nylig imponerede stort med sit selvbetitlede debutalbum, samt singer/songwriteren August Høyen, som også netop har udgivet sin debut-ep, ‘Det hele handler om dig’.

Desuden kigger også Kind Mod Kind, TopGunn og Barselona forbi. Sidstnævnte spillede i sidste weekend til Soundvenue LIVEs efterfest på Spot Festival, hvor de gav en timelang tour de force af en koncert på Volume Village. Desuden har duoen et nyt album på vej.

Smukfest 2023 finder sted fra 30. juli til 6. august. Partoutbilletterne er for længst udsolgt, men der er stadig enkeltdagsbilletter til visse af dagene.

Alle dagens annonceringer:
10cc
Afskum
August Høyen
Barselona
Casey Lowry
Christopher
D-A-D
Dizzy Mizz Lizzy
Djämes Braun X Vild $mith
Emil Kruse
Emil Lange
Faustix
Ida Laurberg
JJ Paulo
Johnson
Kind Mod Kind
Kingsfield
Mania, The Abba Tribute
Oh Land
Reiley
Rocazino
Rumors of Fleetwood Mac
Sigrid
Svenstrup & Vendelboe
The Scratch
The Wailers
Thor Farlov
Topgunn
Ussel

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af