Travis Scott har booket det vildeste venue til sin ‘Utopia’-koncert – skal spille foran pyramiderne i Giza

Travis Scott har booket det vildeste venue til sin ‘Utopia’-koncert – skal spille foran pyramiderne i Giza
Travis Scott til Astroworld-festivalen. (Foto: Erika Goldring/WireImage/Getty Images)

Travis Scotts opfølger til succesalbummet ‘Astroworld’ har været længe undervejs. Faktisk vil det til august være hele fem år siden, at ‘Astroworld’ udkom.

Vi har længe vidst at opfølgeren hed ‘Utopia’, og de seneste par år har rapstjernen teaset og teaset, så det konstant har føltes som om, det kunne være lige om hjørnet.

En del af forsinkelsen kunne muligvis være, at han skulle rehabilitere sit image som livekunstner efter de 10 dødsfald ved Scotts Astroworld-festival i 2021.

Han synes tilsyneladende selv, at hans live-omdømme er tilstrækkeligt oppe på dupperne igen nu, for det seneste stykke ‘Utopia’-hype er Scotts største live-satsning siden Astroworld-tragedien – han skal spille i Egypten, lige foran pyramiderne i Giza.

Koncerten foregår 28. juli, billetter er i salg nu, og en billet koster 4.000 egyptiske pund – eller cirka 880 danske kroner. Så hvis du har drømt om at opleve pyramiderne, men også gerne vil se Travis Scott nu, så er det på tide at slå til.

‘Utopia’-albummet har stadig ingen udgivelsesdato, men det må være snart. Scotts webshop har i hvert fald åbnet for forudbestillinger af både cd’er og vinyler. Albummet bliver udgivet med fem udgaver med forskelligt artwork. I skrivende stund er artworket dog hemmeligt så man tager en chance, når man skal beslutte sig for, om man vil have ‘Utopia 2 Disk Vinyl LP Cover 2’ eller ‘Utopia 2 Disk Vinyl LP Cover 5’.

Med den titel på bestillingen ved vi jo desuden, at vinyludgaven bliver et dobbeltalbum. Så mon ikke vi er oppe på en udgivelse, der varer mindst en time?

Webshoppen byder også på masser af merch. Så hvis det skulle være en Travis Scott-hoodie, -kasket eller -t-shirt, du drømmer om, er der også rigeligt at vælge imellem. Her kan man dog heldigvis se, hvordan det man bestiller, ser ud – omend der dog medfølger et album med hemmeligt artwork.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af flame (@travisscott)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af