Er Travis Scott-albummet ‘Utopia’ lige om hjørnet? Reklamer spottet i Californien

Er Travis Scott-albummet ‘Utopia’ lige om hjørnet? Reklamer spottet i Californien
Travis Scott. (Foto: Erika Goldring/WireImage)

Travis Scotts efterfølger til succesalbummet ‘Astroworld’ har været længe undervejs. Allerede i juli 2020 begyndte rapperen at uploade Instagram-posts med captionen ‘Utopia’, og han antydede yderligere i oktober 2020, at ‘Utopia’ ville være navnet på hans næste album.

Siden har der været ret stille fra ‘Utopia’-fronten, omend Scott har udgivet en single fra tid til anden. Tragedien under Astroworld-festivalen har efter alt at dømme været med til at udskyde udgivelsen.

Nu lader der dog til at være nyt fra ‘Utopia’-fronten. Variety meddeler nemlig, at en række billboards, der reklamerer for ‘Utopia’, er dukket op i Californien.

Tre af de fire reklameskilte siger (frit oversat) henholdsvis »Psst…….«, »Leder du efter Utopia?« og »Forkert retning«, mens det sidste viser logoet til Travis Scotts firma Cactus Jack.

Variety skriver desuden, at placeringen af reklamerne lader til at kommentere på festivalen Coachella, som fjernede Scott fra lineuppet efter dødsfaldene under Astroworld. »Forkert retning«-skiltet befinder sig i retningen væk fra Coachellas festivalplads.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af