Travis Scott har endelig udgivet ‘Utopia’ – se den stjernespækkede gæsteliste

Travis Scott har endelig udgivet ‘Utopia’ – se den stjernespækkede gæsteliste
Travis Scott. (Foto: Nick Knight)

Travis Scott har holdt kortene tæt til kroppen, hvad angår hans fjerde album, ‘Utopia’.

Opfølgeren til det storhittende ‘Astroworld’ er blevet teaset i årevis, men først i weekenden fik albummet endelig en udgivelsesdato – vel at mærke med under en uges varsel.

Indtil nu har Houston-rapperen kun sluppet en enkelt single fra albummet i form af sangen ‘K-pop’, så rygterne om alt lige fra antallet af numre til udvalget af features har hidtil været rene spekulationer.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nu er albummet endelig ude, og det viser sig at være akkurat lige så stjernespækket, som man kunne have håbet på.

På tværs af de i alt 19 numre får Scott således fint besøg af blandt andre Drake, Beyoncé, SZA, James Blake og Bon Ivers Justin Vernon, mens både Bad Bunny og The Weeknd som bekendt dukker op på ‘K-pop’.

Desuden tæller den stjernespækkede gæsteliste også navne som Yung Lean, Sampha, Swae Lee, Playboi Carti, Kid Cudi, Young Thug og 21 Savage.

I skrivende stund er ingen af disse features listet på steamingtjenesterne, men du kan lytte til ‘Utopia’ i sin helhed herunder.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af