Travis Scotts ‘Utopia’ udkommer lige om lidt

Travis Scotts ‘Utopia’ udkommer lige om lidt
Travis Scott. (Foto: Kristy Sparow/Getty Images)

Travis Scotts imødesete fjerde album har været længe undervejs, men nu er ventetiden snart forbi.

Under sin headliner-koncert på weekendens Rolling Loud Festival i Miami kunne Houston-rapperen således bekræfte, at ‘Utopia’ udkommer allerede 28. juli – altså fredag i denne uge.

I slutningenen af sin optræden afspillede Scott på storskærmene en trailer for både ‘Utopia’ og den dertilhørende film, ‘Circus Maximus’, som er ude samme dag som albummet.

‘Utopia’ bliver Travis Scotts første soloalbum i fem år og følger i hælene på det seismiske storværk ‘Astroworld’ fra 2018. Siden har han blandt andet holdt sig beskæftiget med samarbejdsprojektet JackBoys.

Det nye album markerer desuden Scotts første længere udgivelse siden Astroworld-tragedien i 2021, hvor i alt 10 mennesker mistede livet under rapperens åbningskoncert på festivalen af samme navn.

I sidste uge udgav Travis Scott sangen ‘K-Pop’, den første single fra ‘Utopia’, hvor han får selskab af to af tidens absolut største stjerner i form af Bad Bunny og The Weeknd.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af