Charli XCX’s ‘Barbie’-sang ‘Speed Drive’ har fået en hæsblæsende musikvideo

Charli XCX’s ‘Barbie’-sang ‘Speed Drive’ har fået en hæsblæsende musikvideo
Charli XCX i musikvideoen til 'Speed Drive'. (Foto: YouTube)

Med navne som Dua Lipa, Nicki Minaj og Billie Eilish er soundtracket til Greta Gerwigs ‘Barbie’ nærmest lige så stjernespækket som listen af skuespillere.

En af albummets bedste sange kommer fra britiske Charli XCX, der står bag den glitrende, sprængfarlige ‘Speed Drive’, der hen over sommeren har gået sin sejrsgang på hitlisterne i både hjemlandet og USA.

Nu har sangen fået en musikvideo, og den viser sig at være lige så skrigende lyserød, som man kunne have drømt om.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Iført en pink fjerboa fræser Charli XCX og influenceren Devon Lee Carlson rundt i en ligeledes pink Corvette, indtil de pludselig afbrydes af et videokald fra selveste Sam Smith, der også bidrager til soundtracket.

‘Barbie: The Album’ er kurateret af Mark Ronson og tæller desuden Ryan Goslings ‘I’m Just Ken’, der overraskende nok også fandt vej til de amerikanske hitlister.

Ser vi bort fra features og remixes, markerer ‘Speed Drive’ Charli XCX’s første udgivelse siden sidste års ‘Crash’, hvor den ellers så innovative hyperpop-pioner gik i en mere tilgængelig retning.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af