Slowdive vender tilbage til Danmark – med et nyt album i ryggen

Slowdive vender tilbage til Danmark – med et nyt album i ryggen
Slowdive. (Foto: Ingrid Pop)

På fredag udgiver Slowdive deres femte album, ‘Everything Is Alive’, og næste år kan disse nye numre opleves på dansk grund.

Shoegaze-pionerene har netop annonceret, at de forlænger deres igangværende verdensturné, og i den forbindelse lægger kvintetten altså vejen forbi Store Vega 21. januar.

»Koncerten i Store Vega i januar lover ikke kun at være en opvisning i bandets nyeste værker, men også en fejring af en karriere, der har spændt over tre årtier«, lyder det blandt andet i en pressemeddelelse.

Foruden det nye materiale bliver der således også rig mulighed for at genopleve de soniske landskaber, der gjorde Slowdive til et af de mest prominente navne på 90’ernes shoegaze-scene.

‘Everything Is Alive’ følger i hælene på det selvbetitlede comeback-album fra 2017, der var det britiske bands første udgivelse i mere end to årtier.

Samme år spillede bandet i Danmark hele to gange, og allerede året efter var de tilbage igen for at levere en fremragende koncert i netop Store Vega.

Slowdive er med andre ord hyppige gæster i Danmark. Så sent som sidste år var de også at finde på festivalen Syd for Solen.

Nu vender de tilbage med et nyt album i ryggen.

Slowdive (UK)
21. januar
Store Vega
Billetpris: 350 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af