Tory Lanez kommenterer sin fængselsdom: »Jeg nægter at undskylde«

Tory Lanez kommenterer sin fængselsdom: »Jeg nægter at undskylde«
Tory Lanez. (Foto: Johnny Nunez/Getty Image)

Rapperen Tory Lanez blev tidligere på ugen idømt 10 års fængsel, efter at han for knap ni måneder siden blev kendt skyldig i at have skudt Megan Thee Stallion i foden.

Nu har Lanez kommenteret sagen for første sang siden sin fængselsdom.

»Til the Umbrellas«, begynder han sit Instagram-opslag med reference til den gruppe af fans, der har støttet ham igennem retssagen.

»Jeg har aldrig ladet hårde tider intimidere mig. Jeg vil aldrig lade nogen fængselsdom eliminere mig. Uanset hvordan de prøver at fordreje mine ord, har jeg altid fastholdt min uskyld, og det vil jeg altid gøre«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rapperen forklarer også, at han i retten kun tog ansvar for »alle verbale og intime øjeblikke«, han delte med de involverede parter, og intet andet.

»Jeg undskyldte på ingen måde for de anklager, jeg bliver uskyldigt dømt for. Jeg står fast på, at jeg nægter at undskylde for noget, jeg ikke har gjort«, skriver han og tilføjer, at han vil fortsætte med at kæmpe, indtil han sejrer.

I stedet har rapperens forsvar undervejs i retssagen forsøgt at lægge skylden på vidnet Kelsey Harris’ skuldre med udsagn om, at et jalousidrama mellem Megan Thee Stallion og Harris førte til skyderiet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af