Britney Spears var lige ved at få hovedrollen i ‘The Notebook’ – se hendes audition

Britney Spears var lige ved at få hovedrollen i ‘The Notebook’ – se hendes audition
Britney Spears. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Britney Spears er lidt af et multitalent. I hvert fald hvis man skal dømme ud fra den nyligt opstøvede video af sangerens audition til filmen ‘The Notebook’.

I det over 20 år gamle klip, som The Daily Mail er kommet i besiddelse af, kan man se en 21-årig Britney Spears levere linjer som filmens kvindelige hovedrolle, Allie.

Og hendes præstation var faktisk så stærk, at hun slog mange etablerede skuespillere i auditionprocessen.

»Britney var ikke bare god – hun var fænomenal«, fortæller filmens caster, Matthew Berry, til The Daily Mail.

»Britney slog flere af de bedste kvindelige skuespillere på det tidspunkt. Scarlett Johansson, Claire Danes, Kate Bosworth, Amy Adams, Jamie King og Mandy Moore gik til audition for denne rolle. Britney slog dem alle sammen«.

Rollen gik dog i sidste ende til Rachel McAdams. Om det skriver Britney Spears i sin aktuelle erindringsbog, ‘The Woman in Me’:

»Castingen til ‘The Notebook’ endte mellem mig eller Rachel McAdams, og selvom det ville have været sjovt at se Ryan Gosling igen efter vores tid på ‘The All-New Mickey Mouse Club’, er jeg glad for, at jeg ikke gjorde det«.

»Hvis jeg havde gjort det i stedet for at arbejde på mit album ‘In The Zone’, havde jeg været nødt til at opføre mig som en arving fra 1940’erne dag og nat«, forklarer hun med reference til hovedrollen Allies karakter i et uddrag bragt af Billboard.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af