Drake sender storsviner af sted mod rapkollega efter kritik af nyt album

Drake sender storsviner af sted mod rapkollega efter kritik af nyt album
Drake. (Foto: Prince Williams/Wireimage)

Drakes ottende soloalbum, ‘For All the Dogs’, udkom som bekendt i fredags, hvor rapperen samtidig bekendtgjorde, at han tager en pause fra musikken for at fokusere på sit helbred. Det betyder dog ikke, at han holder sig fra sociale medier.

I går skrev Drake nemlig et meget langt diss rettet mod rapkollegaen Joe Budden på Instagram. Kommentaren er hæftet til et videoklip fra det nyeste afsnit af ‘The Joe Budden Podcast’, hvor Budden kritiserer Drake for at være »en 37-årig milliardær«, der forsøger at lyde ung og »rappe til børnene« på sit nye album.

»Jeg blev nødt til at slå op, hvor gammel den her n*gga er, da jeg var færdig med at lytte til albummet. Du er 36!«, siger Budden. »Du bliver snart 37 år gammel. Skrid fucking væk fra de her yngre n*ggas og stop med at kneppe de her 25-årige«.

»Cole plejede at rappe om børneting«, fortsætter Budden med reference til rapkollegaen J. Cole, der forøvrigt medvirker på det nye Drake-album. »Og så begyndte han at blive voksen. Og så lød det som en voksen, der rappede. Jeg vil gerne høre voksne Drake rappe til voksne mennesker. Det er mit problem med ham i dag«.

Drake svarer igen med en storsviner til Budden – med særligt fokus på, at Budden selv har lagt rapkarrieren på hylden for at være podcastvært og kritisere andre rappere.

»Du har fejlet i musikken. Du forlod den for at gøre, hvad du laver i det her klip, fordi det faktisk kan betale dine regninger. De artister, som kigger med, skal bare lige huske, at I ser på en fiasko, der giver sin holdning om opskriften på succes«, skriver Drake i kommentaren.

»Du udskiftede din karrierevej, fordi de ting, som popper op i din hjerne, gjorde dig fattig, et liv fra check til check, og de rapsange, du skrev, fik 450 mænd til at dukke op til dine koncerter i forældede Enyce-jeans for at være helt væk til ‘Mood Muzik 29’ og lade som om, du er the goat«.

Se Joe Budden-klippet og et screenshot fra Complex af Drakes kommentar herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af