Emma Sehested Høeg annoncerer tre koncerter til foråret

Emma Sehested Høeg annoncerer tre koncerter til foråret
Emma Sehested Høeg. (Foto: Simon Roldsgaard)

Til marts spiller Emma Sehested Høeg i Konservatoriets Koncertsal, men det er udsolgt. Hvis du ikke nåede at få sikret dig billet detil, er der dog nu en hjælpende hånd.

Emma Sehested Høeg har netop annonceret tre nye koncerter i Store Vega i København, Musikkens Hus i Aalborg og Musikhuset i Aarhus. De nye koncerter finder sted i maj 2024.

Hun er måske stadig mest kendt fra serieverdenen, men i løbet af 2023 har Emma Sehested Høeg også for alvor slået sit navn fast på musikscenen.

I foråret droppede hun kunstnernavnet Dame Deaerest, og begyndte at udgive musik i eget navn. I første omgang en udgivelse i maj ved navn ‘Dame Dearest (Pilot)’.

Siden er det blevet til både festivalkoncerter på bl.a. Heartland og roste soloshows. Soundvenues Kjartan F. Stolberg skrev følgende om hendes koncert i Store Vega tidligere i år:

»Emma Sehested Høeg betrådte Store Vega som en 1920’er-jazzdiva iklædt lyde fra 70’erne og et moderne feministisk værdisæt fra 2020’erne. Det hele spillede virkelig godt, både på et dramaturgisk, et sonisk og et stemningsmæssigt plan«.

Billetterne til de tre nye koncerter er i salg nu.

Emma Sehested Høeg
9. maj, København, Store VEGA
10. maj, Aalborg, Musikkens Hus, Intimsalen
11. maj, Aarhus, Musikhuset Aarhus, Rytmisk Sal

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af