Syd for Solen annoncerer Queens of the Stone Age som første rock-hovednavn til næste års festival

Syd for Solen annoncerer Queens of the Stone Age som første rock-hovednavn til næste års festival
Queens of the Stone Age. (Foto: Andreas Neumann)

Sidste uge annoncerede Syd for Solen deres første 2024-navn i form af den elektroniske stjerne Fred Again.., og nu er de tilbage med endnu en stor booking. Denne gang i kategorien rock.

Syd for Solen har netop offentliggjort Queens of the Stone Age som hovednavn til festivalens lørdag.

Rockveteranerne er garanter for gnistrende guitarmusik. De gæstede dette års Roskilde Festival, og spillede en koncert, som vores anmelder kaldte »en perfekt eksekveret masterclass i ørkenrock«.

I forbindelse med bookingen af Queens of the Stone Age, meddeler Syd for Solen også, at hele festivalens lørdag kommer til at være dedikeret til rock- og indiemusik.

»Jeg har svært ved at komme i tanke om et band, der passer bedre ind som hovednavn i sådan en musikalsk agenda i dag end netop Queens of the Stone Age. Deres bagkatalog er fyldt til randen med guitarklassikere, og lyden af dem er dynamisk og spiller sig ind i hjerterne hos en virkelig bred skare af rockelskende koncertgængere«, udtaler programansvarlig Xenia Grigat via en pressemedelelse.

Queens of the Stone Age. (Foto: Andreas Neumann)

For nylig meldte den københavnske festival desuden ud, at den forlader sit hidtidige hjem i Søndermarken og flytter til Valbyparken, samt at den fremover vil finde sted sidst på sommeren i stedet for i juni.

Syd for Solen 2024 bliver afholdt den 8.-10. august. Det officielle billetsalg starter den 21. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af