Albumguide: I går blev hun booket til Roskilde Festival – nu har Sexyy Red udgivet 11 nye sange

Her er ugens vigtigste nye udgivelser.
Albumguide: I går blev hun booket til Roskilde Festival – nu har Sexyy Red udgivet 11 nye sange
Sexyy Red. (Foto: Prince Williams/WireImage)
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sexyy Red ‘Hood Hottest Princess (Deluxe)’

Roskilde Festival-aktuelle Sexyy Red har været årets hiphopgennembrud. Hendes bramfri og genialt humoristiske tekster er ikke bare sex-positive, de er sex-entusiastiske. Det er ’WAP’-opskriften skruet op på elleve.

Nu har Sexyy Red udgivet en deluxe-version af sit gennembrudsmixtape, ’Hood Hottest Princess’, men den nye udgave er i virkeligheden et helt album i sig selv: Hele 11 nye sange er der kommet til, inklusive samarbejder med den netop løsladte, hypede rapper 42 Dugg og idolet Chief Keef.

Lyt til albummet HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Laura Ziani ‘Skin to Skin’

Bare få måneder efter udgivelsen af sit flotte debutalbum, ‘Breathwork’, blev Laura Ziani mor, og netop graviditeten og hendes nye titel er omdrejningspunktet på denne nye ep, der over fem nedbarberede sange skildrer alt fra præstationspres til at have fundet hjem i moderrollen. 

Lyt til ep’en HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Diverse kunstnere ‘For Falastin’

Krigen raser i Gaza, og i den anledning har en række elektroniske musikere fra Skandinavien slået sig sammen om velgørenhedsprojektet ’For Falastin’. Fra Danmark tæller artisterne blandt andre Kasper Bjørke, Prom Night og Christian d’Or, og alle indtægter går direkte til humanitær hjælp i Palæstina.

Lyt til albummet HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Thy Slaughter ‘Soft Rock’

Det snart hedengangne britiske pladeselskab PC Music går ud med et brag. Stifteren A.G. Cook og label-kammeraten EasyFun har nemlig genoplivet duoprojektet ‘Thy Slaughter’, og pastelfarvet electropop har sjældent lydt bedre end på singlerne til debutalbummet ‘Soft Rock’, som er ude i dag.

Lyt til albummet HER.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Diverse kunstnere ‘Arctic Assembly’

14 sangskrivere og musikere fra Norden indlogerede sig for nylig på et hostel i Nuuk, hvor de skulle deltage i et musikalsk eksperiment om at samarbejde på tværs af landegrænser. Det er der kommet et album ud af, og på listen over de medvirkende finder vi blandt andre Beinir og danske Zaar.

Lyt til albummet HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af