»Hvis der bliver valgt en anden end hende, så skriger jeg«: Tessa og hendes fans har ét stort ønske

»Hvis der bliver valgt en anden end hende, så skriger jeg«: Tessa og hendes fans har ét stort ønske
Tessa. (Foto: Samy Khabthani/Soundvenue)

De seneste år har Tessa været et af dansk hiphops suverænt største gennembrud. Men den hårdtslående rapper har samtidig aldrig lagt skjul på, hvem hun selv er den største fan af. Nemlig amerikanske Nicki Minaj.

Tessa har lavet et helt interview om det amerikanske idol her hos Soundvenue, og så har hun også lavet et nummer om Nicki Minaj.

Så nu, hvor den amerikanske artist er blevet annonceret til Royal Arena senere på året, er det knap så overraskende, at den danske rapper drømmer om at dele scenen med hende.

Faktisk har Tessa – og hendes fans – bombarderet bookinggiganten Live Nations Instagram med kommentarer, der kræver, at Tessa skal varme op, når Nicki spiller i København den 11. juni.

»Jeg bliver nødt til at varme op«, har Tessa selv skrevet, mens rækkevis af sjakalinas er stormet ind i kommentarsporet.

»Tessa skal varme op til det her show! Hvis der bliver valgt en anden, så skriger jeg. Der findes ikke andre end hende til det job!? The ultimate Queen of Danish rap herself!?«, lyder én kommentar.

Kommer kampagnen fra Tessa og co. til at virke? Tiden vil vise det. Men vi krydser fingre.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af