Her er Gillis bedste sange – ifølge Gilli selv

Her er Gillis bedste sange – ifølge Gilli selv
Gilli. (Foto: Emerson Ferreira)

Gilli er kendt for at være meget mediesky, men nu har rapstjernen givet et sjældent interview hos Stimorols podcast ‘Lidt at tygge på’, hvor han taler med værten Danijel Drux.

Her gennemgår Gilli blandt andet en række centrale tekster i sin efterhånden over 10 år lange karriere – og så kårer han også sine egne bedste sange.

»Hvad synes du selv er dit stærkeste nummer? Hvad er du mest stolt af?«, spørger værten Danijel Drux lidt over 39 minutter inde i podcasten, hvortil Gilli svarer:

»Det kommer nok ned til for eksempel ‘Orale’, ‘Tidligt op’ og nok også ‘Habibi Aiwa’. Jeg tror, der er gået lang nok tid med de sange til, at jeg kan finde frem til, hvad de betyder for mig. ‘Vai Amor’ er også lidt gammel nu, men den er ikke helt der endnu«.

I sidste år kårede Soundvenue i øvrigt Gillis 20 bedste sange – og her var ‘Orale’ og ‘Habibi Aiwa’ også med helt oppe i toppen. ‘Tidligt op’ var dog placeret lidt længere ende – men stadig med i top 10.

Se hele afsnittet af ‘Lidt at tygge på’ med Gilli forneden.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af