Hvad laver Tobias Rahim og D1ma sammen i en bus i udlandet? Vi har et gæt

Hvad laver Tobias Rahim og D1ma sammen i en bus i udlandet? Vi har et gæt
Tobias Rahim. (Foto: Oskar Folmann)

Tobias Rahim og D1ma brygger på et eller andet.

D1ma har netop fjernet alle opslag på sin Instagram og postet en række sort-hvid-fotos – hvilket godt kunne tolkes som et tegn på, at den maskerede sanger forbereder en ny udgivelse. For popstjerner har det jo med at genstarte deres Instagram, når et nyt udgivelsesforløb begynder.

Samtidig har Tobias Rahim lagt en video på sin Instagram, hvor han tilsyneladende er ude at køre bus et sted i udlandet. Men én passager i den proppede bus stikker ud: Nemlig ingen anden end D1ma, der sidder og hygger sig i sit karakteristiske maske-outfit på et af sæderne.

Hvad kan det mon betyde? Et kvalificeret gæt kunne være, at de to stjerner har en udgivelse på vej snart.

Den konklusion er der også en del, der har draget i kommentarsporet, hvor mange glæder sig til den potentielle drømme-collab.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis der rent faktisk er et nummer på vej, ville det være D1ma og Tobias Rahims første samarbejde. Det ville samtidig være noget af en begivenhed, for få artister har de seneste år domineret de danske hitlister mere end de to artister.

D1ma har ikke udgivet en solosingle siden ‘I Know’ fra sidste sommer, hvilket er en ukarakteristisk lang pause for den ellers så produktive artist. Tobias Rahim udgav senest ep’en ‘¿Happy Ending?’ i oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af