Premiere: Andreas Odbjerg synes, hun synger »fuldstændig vanvittigt« – hør Carlina de Places ‘Pieces’

Premiere: Andreas Odbjerg synes, hun synger »fuldstændig vanvittigt« – hør Carlina de Places ‘Pieces’
Carlina de Place. (Foto: Sebastian Birk)

Da Soundvenue i sidste uge interviewede Andreas Odbjerg, dukkede et navn op, som de færreste nok kunne genkende.

Svaret kom, da den albumaktuelle hitmager blev spurgt ind til, hvilket talent man taler om i branchen lige nu.

»Det er helt oplagt at sige August Fogh, der har soloprojektet Guzo, og Østen, der lige er debuteret med ‘Regn’«, svarede Odbjerg, der også fik sendt et skud ud til produceren Frederik Thaae.

»Og så er der hende, der hedder Carlina de Place, som har været en del af She Can Play. Jeg hørte hende til en showcase, og hun synger fuldstændig vanvittigt«.

Timingen for Odbjergs shoutout må siges at være helt perfekt. I morgen udgiver Carlina de Place nemlig sin første single, ‘Pieces’, men allerede i dag har Soundvenue premiere på sangen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er noget om snakken, når det kommer til den 20-årige sangers »fuldstændig vanvittige« stemme.

Den underspillede klaverballade giver hende måske ikke mulighed for at synge af sine lungers fulde kraft, men især det skrøbelige andet vers vidner om en sanger, der er i fuld kontrol.

I en pressemeddelelse lyder det, at Carlina de Place halvvejs gennem gymnasiet droppede ud for at satse på musikken.

Siden da har hun løbende fløjet frem og tilbage mellem København og Los Angeles for at samarbejde med blandt andre Morten »Rissi« Riistorp, der også havde en finger med i spillet på Beyoncés ‘Renaissance’.

»Første gang jeg rejste til Los Angeles, var jeg fyldt med sommerfugle i maven«, fortæller Carlina de Place om forløbet i en mail til Soundvenue.

»Det var helt vildt at gå fra at skrive og indspille demoer alene derhjemme i mit lille studie-setup til at være på den anden side af jorden og arbejde med så dygtige mennesker«.

Carlina de Place. (Foto: Sebastian Birk)

Foruden Rissi og Carlina de Place er den nye single skrevet i samarbejde med Joe Kirkland (Megan Thee Stallion, Lost Frequencies), Prep Bijan (Post Malone, PartyNextDoor) og Rayes lillesøster Abby-Keen aka Absolutely.

»Rejsen hen imod første udgivelse har været helt vildt inspirerende, og noget jeg har glædet mig utrolig meget til at kunne dele med alle«, siger det unge talent om ‘Pieces’.

»Det er altid nervepirrende at kaste sig ud i nye farvande, og selvom jeg ikke ved, hvor det fører mig hen, tror og stoler jeg på, at musikken, min stemme og det nærvær, jeg præsenterer, nok skal gøre det godt«.

‘Pieces’ udkommer officielt på streaming i morgen fredag den 1. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af