Syd For Solen føjer endnu et internationalt navn til programmet

Syd For Solen føjer endnu et internationalt navn til programmet
Sampha. (Foto: Young)

Når verdens største musikstjerner mangler det sidste touch til en sang, ringer de til Sampha. Det har Syd For Solen nu også gjort.

I dag kan festivalen nemlig annoncere, at den britiske r’n’b-sanger lægger vejen forbi Valbyparken torsdag den 8. august, hvor Fred Again.. er hovednavnet, og hvor AV AV AV og Kenya Grace også er på plakaten.

»Vi vil gerne tilføje noget sjælfuldt til torsdagsfesten, og det må man sige, Sampha er garant for«, udtaler programansvarlige Xenia Grigat i en pressemeddelelse.

»Vi er slet ikke i tvivl om, at der er mange musikglade Københavnere, der bliver virkelig glade for, at Sampha står lige under Fred Again.. på plakaten«.

Sampha. (Foto: Jesse Crankson)

Sampha udgav sidste år albummet ‘Lahai’, som Soundvenues anmelder kaldte »et herligt sprælsk album, der med udgangspunkt i kunstnerens eget følelsesliv rækker ud i universet – på jagt efter frihed og kosmisk kærlighed«.

I samme ombæring gav Sampha et interview til Soundvenue, hvor han blandt andet fortalte om at lave musik med artister som Kendrick Lamar, Frank Ocean og Solange.

Syd For Solen finder sted den 8.-10. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af