Billie Eilish indså, hun måtte slå op med sin kæreste efter at have drømt om Christian Bale

Billie Eilish indså, hun måtte slå op med sin kæreste efter at have drømt om Christian Bale
Billie Eilish til Grammy Awards 2024. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

Har du nogensinde haft så livlig en drøm, at da du vågnede, gik det op for dig, du blev nødt til at slå op med din kæreste?

Det har Billie Eilish. Og det var efter at have drømt om en vis britisk skuespiller, der engang trak i flagermusekostumet i Christopher Nolans Batman-trilogi.

»For et par år siden havde jeg en drøm om Christian Bale, og det var på en lille café i sollyset, og det fik mig til at indse, at jeg var nødt til at slå op med min kæreste på det tidspunkt«, fortalte Eilish til komikeren Amelia Dimoldenberg under de Oscar-nomineredes ‘Pre-Luncheon’-frokost, som hun deltog i sammen med sin bror Finneas O’Connell. Det melder The Hollywood Reporter.

Dimoldenberg var forbløffet over den 22-årige Grammy-vinders kommentar, og kunne ikke lade være at grine. Men den var god nok.

»Nej, helt seriøst. Jeg vågnede op og jeg fik mine sanser tilbage. Det er slut«, tilføjede Billie Eilish.

Spørgsmålet fra Dimoldenberg lød ellers oprindeligt på, om søskendeparrets hit ‘Ocean Eyes’ fra 2016 var om skuespiller Cillian Murphy, hvortil Finneas svarede, at det var det nok – især grundet Murphys øjne i Christopher Nolans ‘Dunkirk’.

Her indskød Eilish, at Batman klart var den bedste, og at hun var fan af ‘The Dark Knight’ fra 2008 til trods for ikke at vide det store om superheltefilm.

Men at se og drømme om Christian Bale i rollen som Bruce Wayne/Batman var åbenbart nok til, at hun måtte slå op med sin daværende kæreste, som hun dog ikke nævnte navnet på.

Søskendeparret er endnu engang nomineret til en Oscar for Bedste sang med nummeret ‘What Was I Made For?’, som optræder i Greta Gerwigs ‘Barbie’.

Tidligere har de vundet en Oscar for Bond-titelnummeret ‘No Time to Die’, hvilket vil sige, at hvis de vinder til dette års Oscarceremoni, vil Billie Eilish med sine 22 år, slå rekorden som den yngste nogensinde til at vinde to Oscar-statuetter. En rekord som lige nu indehaves af Luise Rainer, der vandt prisen som bedste kvindelige skuespiller to år i streg i henholdsvis 1937 og 1938 i en alder af 27 og 28 år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af