Kanye West går nummer 1 i USA – fejrer ved at disse alle sine fjender

Kanye West går nummer 1 i USA – fejrer ved at disse alle sine fjender
Kanye West til modeugen i Paris. (Foto: Edward Berthelot/GC Images)

For et års tid siden var der ikke meget, der tydede på, at Kanye West ville finde vej tilbage til toppen af hitlisterne.

Efter en række antisemitiske udtalelser og kommentarer om at han kunne lide Hitler, var rapstjernen blevet boykottet af store dele af musikbranchen samt sine forretningsmæssige samarbejdspartnere.

Men nu er Kanye West tilbage på toppen af den amerikanske Billboard-hitliste. Sangen ‘Carnival’ har netop vippet Beyoncés ‘Texas Hold ‘Em’ af toppen af charten.

Nummeret kommer fra ‘Vultures 1’, Kanye Wests nyligt udgivne fællesalbum med Ty Dolla Sign, og bliver gæstet af Rich The Kid og Playboi Carti.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rapperen har siden lagt et opslag på Instagram, hvor han fejrer hitlisteplaceringen, og samtidig disser en lang række af sine fjender.

Han sender blandt andet et stort »fuck you« til den tidligere samarbejdspartner Adidas, som han for tiden har en større konflikt med angående deres fortsatte salg af Yeezy-sko, samt sviner sin evige nemesis Drake for at »tage Lil Durk« fra ham – vist nok fordi Drake inviterede Durk med på sin turné på et tidspunkt, hvor Kanye ville lave noget med ham.

Kanye West har siden fjernet teksten fra opslaget, men screenshots florerer vidt og bredt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af