Lågsus holder fest for 2.500 mennesker på spillestedet Poolen i København

Lågsus holder fest for 2.500 mennesker på spillestedet Poolen i København
Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jencel aka. Lågsus. (Foto: PR)

I januar blev det offentliggjort, at du snart kan opleve koncerter og fester i København i nye, rå omgivelser. Til foråret åbner der nemlig et spillested på Refshaleøen ved navn Poolen.

Nu er der også en koncert i kalenderen på det nye spillested. Den 1. november indtager Lågsus Poolen med en stort anlagt fest.

Lågsus består af Nicholas Kawamura og Pelle Peter Jencel, og de har i over et årti stået for fest og glade dage – både som radioværter og liveartister. De har senest spillet i Store Vega, men nu bliver det altså endnu vildere, lover de via en pressemeddelelse.

»Vi glæder os helt intenst til at fylde Poolen med 2.500 vanvittige gæster og bade dem i amok. I Vega smed folk tøjet og badedyrene crowdsurfede til det sidste. Men vi tror, at det kan blive endnu vildere«, udtaler duoen.

De fortæller også lidt om, hvad man kan forvente i Poolen til november:

»Det er tydeligt, at Poolen har forsøgt at sikre de optimale rammer for et rave. Som man oplever det til Tomorrowland, Ultra og andre steder der er dedikeret den elektroniske oplevelse. Bare i nogle mørke industrielle rammer«.

Billetsalget starter klokken 11.00 den 1. april via allthingslive.dk.

Lågsus
1. november
Poolen
Billetpris: 250 kr
.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af