J. Cole fjerner Kendrick Lamar-diss fra sit nye album

J. Cole fjerner Kendrick Lamar-diss fra sit nye album
J. Cole. (Foto: Tabatha Fireman/Getty Images)

I sidste uge udgav J. Cole diss-tracket ‘7 Minute Drill’ rettet mod Kendrick Lamar som en del af sit nye surprise-album ‘Might Delete Later’. Allerede to dage senere fortrød han at have lavet sangen.

»Mand, det er det dummeste lort, jeg nogensinde har gjort i mit skide liv«, sagde J. Cole om ‘7 Minute Drill’ til en koncert i sidste uge.

Nu lever J. Cole meget passende op til titlen på sit nye album. Han har nemlig fjernet ‘7 Minute Drill’, den mest afspillede sang på ‘Might Delete Later’, fra streamingtjenesterne. Det skriver Pitchfork.

J. Cole skrev diss-tracket som en reaktion på Kendrick Lamars medieombruste gæstevers på Future og Metro Boomins sang ‘Like That’. Her langede Kendrick nemlig ud efter J. Cole og Drake med ordene »Motherfuck the big 3 / n***a, it’s just big me«, der refererede til J. Coles vers på Drake-sangen ‘First Person Shooter’.

Soundvenues Niels Jul Bruun kaldte i sin albumanmeldelse ‘7 Minute Drill’ for et »pligtskyldigt diss-track, hvor han både svarer igen på Kendricks uppercut og virker, som om han mest har lyst til at hug it out

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af