Lizzo stopper ikke med at lave musik alligevel – vil være et forbillede for andre

Lizzo stopper ikke med at lave musik alligevel – vil være et forbillede for andre
Lizzo på Roskilde Festival. (Foto: Bo Källberg/Soundvenue)

»Jeg stopper«, proklamerede Lizzo så sent som i søndags, men det var åbenbart ikke musikken, hun snakkede om.

Det forklarer den stormomsuste sanger i et nyt Instagram-opslag, hvori hun uddyber sidste uges udmelding.

»Når jeg siger, jeg stopper, mener jeg, at jeg stopper med at give opmærksomhed til negativ energi. Jeg stopper ikke med mit livs lys, som er at lave musik, som er at connecte med folk«, lyder det fra Lizzo.

Senere i opslaget fortæller hun også, at hun håber på at kunne være et forbillede for andre, der befinder sig i samme situation som hende.

»Jeg ved, jeg ikke er alene. Jeg er på ingen måde den eneste person, der oplever negative stemmer, der virker til at være højere end de positive«, siger hun og fortsætter:

»Hvis jeg bare kan give én person inspirationen eller motivationen til at sige, at de stopper med at lade de negative personer vinde, de negative kommentarer vinde … så har jeg gjort mere, end jeg kunne have håbet på«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I 2023 blev Lizzo anklaget for sexchikane og udskamning af tre tidligere ansatte, mens andre anklagede hende for at at skabe et ubehageligt og seksuelt ladet arbejdsmiljø for sine ansatte.

Lizzo har selv kaldt anklagerne »falske påstande«, mens også kollegaerne Beyoncé og Grimes har taget sangeren i forsvar

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af