Premiere: Bathsheba genopfinder sig selv på den pumpende klubsingle ‘Love Me More’

Premiere: Bathsheba genopfinder sig selv på den pumpende klubsingle ‘Love Me More’
Bathsheba. (Foto: MODERN-DAY architect)

Der er en spændende dobbelthed over Bathshebas nye single, som Soundvenue i dag har premiere på.

‘Love Me More’, som sangen hedder, handler om at bryde ud af de rammer, som ellers har været definerende for det forhold, hun befinder sig i. Hun føler sig dårligt behandlet, så hun vælger at tage tyren ved hornene.

»I like what you’re giving, but it just ain’t enough«, synger hun med nerve og stålsat vilje. »I’ve reached my limit«, fastslår hun med en skarp, insisterende hviskevokal.

Hun er færdig med at finde sig i bullshit, så hun bider fra sig og styrer forholdet i en ny retning.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men det er ikke kun forholdet, der skifter kurs. Det gør Bathshebas musik også. Aldrig før har hendes univers været så klubbet og pumpende, som det er her.

Bathsheba fortæller, at hendes elektroniske inspirationskilder tæller Fred Again.., Peggy Gou og Shouse. »Jeg elsker den frihed og plads, der er i deres musik«, skriver hun i en mail til Soundvenue.

‘Love Me More’ er Bathshebas første single siden 2023-ep’en ‘Disc 1: To Catch Your Tears’, der bar præg af en blid, tænksom og forsigtig tilgang til popmusik. Den electrohousede ‘Love Me More’ er altså et massivt stilskift.

Bathsheba forklarer da også, at sangen indleder et nyt kapitel i hendes karriere, hvor hun fortsætter denne mere slagkraftige tilgang til popmusikken:

»Det nye kapitel handler om at føle sig en smule mere fri – især i lyden. Jeg har savnet at udgive musik, folk kan danse til, give slip til, og det håber jeg i den grad, folk føler, de kan her. Jeg synes, det er så vigtigt, at man kan begge dele – altså både græde det ud, men også stå på floor og danse natten væk«.

Bathsheba. (Foto: MODERN-DAY architect)

2024 kommer ikke blot til at byde på ny musik fra Bathsheba. Sommeren står også på Tinderbox og ikke mindst Roskilde Festival, hvor hun i år rykker op i hovedprogrammet efter en First Days-optræden i 2022.

Turnéen kulminerer i hendes største headliner-koncert til dato, når hun den 19. oktober indtager Store Vega.

»Jeg har altid drømt om at spille min egen koncert inde i den sal, og jeg har allerede nu planlagt et vildt show, som jeg glæder mig helt forfærdeligt meget til at spille for folk. Så håber jeg bare, at der kommer nogen, haha«.

‘Love Me More’ udkommer officielt på streaming fredag den 19. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af