Roskilde Festival annoncerer 15 nye musiknavne – inklusive Action Bronson og Shygirl

Roskilde Festival annoncerer 15 nye musiknavne – inklusive Action Bronson og Shygirl
Shygirl. (Foto: Samuel Ibram)

For tre uger siden kunne Roskilde Festival løfte sløret for årets plakat, men festivalen har åbenbart stadig et par overraskelser i ærmet.

I dag offentliggør Roskilde Festival nemlig årets spilleplan, og i samme omvæltning har de føjet yderligere 15 musiknavne til programmet, der ifølge en pressemeddelelse byder på knap 200 koncerter og over 100 events.

Blandt dagens annonceringer finder vi først og fremmest Action Bronson, Musa Keys samt britiske Shygirl. Sidstnævnte lagde i december vejen forbi Store Vega, hvor Soundvenues anmelder beskrev hende som »en af de mest karismatiske performere, jeg længe har set«.

Andre spændende tilføjelser til programmet tæller postpunk-bandet Cumgirl8, metal-rapperen Scarlxrd og den japanske punkrock-kvartet Otoboke Beaver. Se alle de nye musiknavne nederst i artiklen.

Action Bronson. (Foto: PR)

Roskilde Festival 2024 løber af stablen fra den 29. juni til den 6. juli, og hovednavnene tæller Skrillex, 21 Savage og SZA. For nylig kunne festivalen desuden annoncere, at Lamin får æren af at åbne Orange Scene.

Alle dagens annonceringer:
Action Bronson (US)
Musa Keys (ZA)
Scarlxrd (UK)
Shygirl presents Club Shy (UK)
Ana Lua Caiano (PT)
Cumgirl8 (US)
Cynnamon (DK)
DJ Mof!yah (DK)
Evian Christ (UK)
Muskila (DK)
Otoboke Beaver (JP)
Porij (UK)
Sega Bodega (IE)
Strictly Silk (KE)
Zzzahara (US)

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af