Uma Thurman tilbyder Drake sin ‘Kill Bill’-dragt midt i stor rapkonflikt

Uma Thurman tilbyder Drake sin ‘Kill Bill’-dragt midt i stor rapkonflikt
Uma Thurman i 'Kill Bill'. (Foto: PR)

Der er krig på den amerikanske hiphopscene for tiden. Nærmest alle andre end J. Cole er i beef med Drake, som svarede tilbage i weekenden med diss-tracket ‘Push Ups’, hvor han langede ud efter blandt andre Kendrick Lamar, Future, Metro Boomin, The Weeknd og Rick Ross.

Nu har Drake fået en uventet allieret i ingen ringere end Uma Thurman, skriver Complex.

Mere præcist har skuespilleren spurgt Drake, om han kunne være interesseret i at låne hendes ikoniske, gule dragt fra ‘Kill Bill’-filmene. I en Instagram-story har Thurman taget et billede af kostumet, indsmurt i teaterblod, og tagget Drake med ordene: »Brug for den her?«

Thurmans story kommer ikke ud af det blå. I går lavede Drake nemlig en Instagram-story med et billede fra netop ‘Kill Bill’, hvor Thurmans karakter The Bride står klar med sit samuraisværd hævet, omringet af maskeklædte fjender – en slet skjult reference til Drakes egen situation på rapscenen lige nu.

Til skuespillerens håndsrækning svarer Drake i en story: »Ja tak. Blyanten er Hattori Hanzo«. Sidstnævnte er den japanske legende (spillet af Sonny Chiba), der har lavet The Brides sværd i ‘Kill Bill’.

»Tror du den passer mig?«, har Rick Ross sidenhen spurgt i en Instagram-kommentar. Derudover har Ross svaret tilbage på Drakes ‘Push Ups’ med diss-tracket ‘Champagne Moments’.

Complex har samlet alle stories samt Rick Ross’ nye sang i opslagene herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af