Suspekt føjer fem navne til deres store sommerkoncert på Refshaleøen

Suspekt føjer fem navne til deres store sommerkoncert på Refshaleøen
Suspekt. (Foto: Dennis Morton)

»Vi kommer til hovedstaden med et helt spændstigt festorama! Vi har sørget for masser af ståplads, så vi kan få jer alle sammen ned og mose rundt og drikke dejlige shotsrør i sommervarmen, mens vi smider tøjet mellem hinanden«.

Det var udmeldingen fra Suspekt, da trioen sidste år annoncerede deres kommende store sommerkoncert på Refshaleøen. Helt efter bogen, vil man vide, hvis man tidligere har været til et show med gruppen.

Nu føjer Suspekt fem navne til koncertens lineup, nogle mere forventede end andre.

Emil Lange har i lange perioder været et fast indslag til Suspekt-koncerter, så det kommer ikke bag på nogen, at han er ombord. Eee Gee og hendes nougatbløde 70’er-vellyd er derimod et lidt mere overraskende indslag til shotsfesten. Uro, Ussel og TopGunn er de sidste tilføjelser.

Koncerten, der skal følge op på Suspekts triumf i Parken sidste år, løber af stablen den 30. august, starter klokken 16 og slutter lidt efter midnat.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af