Vil du også beefe med Drake? Så kan du vinde et gratis beat af Metro Boomin

Vil du også beefe med Drake? Så kan du vinde et gratis beat af Metro Boomin
Metro Boomin. (Foto: PR)

Hvis du skal kickstarte din hiphopkarriere, vil et beat fra en superproducer som Metro Boomin ikke være dårligt at have i ryggen. Og det kan du nu få ganske gratis takket være en konkurrence på X.

Her har Metro Boomin nemlig lagt et link op til et soulet trapbeat, der hedder ‘BBL Drizzy’, og han skriver, at hvem end der laver det bedste vers over ‘BBL Drizzy’ får et gratis beat af ham.

Med titlen ‘BBL Drizzy’ må man næsten forvente, at de fleste af bidragene til konkurrencen bliver diss-tracks rettet mod netop Drizzy – eller Drake, som vi plejer at kalde ham.

Metro lagde da også konkurrencen op kort efter at have påstået, at Drake forsøgte at forhindre radiostationer i at spille Metro Boomin og Futures sang ‘Like That’, der satte gang i den store aktuelle hiphop-beef. Som evidens for dette viser Metro en mail, hvor en anonymiseret part skriver, at ‘Like That’ ikke får ret til radioairplay.

Metro Boomin rapper ikke selv, men han er alligevel blevet en vigtig figur i den aktuelle udveksling af diss-tracks, og denne konkurrence fungerer dermed som en måde, hvorpå Metro essentielt kan rette et hav af disses mod Drake, uden at han selv skal rappe én eneste linje.

Vores umiddelbare råd er i hvert fald, at man retter sit vers mod Drake, hvis man ønsker at vinde.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af