Stjerneproduceren The-Dream anklaget for voldtægt

Stjerneproduceren The-Dream anklaget for voldtægt
The-Dream. (Foto: Taylor Hill/Getty Images for Live Nation Urban)

The-Dream – en af de største producere og sangskrivere inden for hiphop og r’n’b samt r’n’b-sanger i egen ret – er blevet sagsøgt for voldtægt og seksuel vold. Det skriver The New York Times.

Søgsmålet kommer fra Chanaaz Mangroe, der tidligere optrådte under kunstnernavnet Channii Monroe. Hun påstår, at The-Dream, hvis borgerlige navn er Terius Adamu Ya Gesteelde-Diamant, i 2015 lovede at promovere hendes karriere for i stedet at involvere hende i et mishandlende forhold, hvor han »gentagne gange tvang hende til at have sex, kvalte hende og én gang indspillede en video af en intim situation, som han truede med at vise til andre«.

The New York Times kalder The-Dream for »en af de mest magtfulde producere bag musikindustriens kulisser«, blandt andet på grund af hits som Rihannas ‘Umbrella’, Justin Biebers ‘Baby’ og Mariah Careys ‘Touch My Body’. Særligt fokuserer de på hans tætte bånd til Beyoncé – han har nemlig arbejdet på samtlige Beyoncé-album siden 2008.

Mangroe udtaler til The New York Times: »Det, Dream gjorde mod mig, gjorde det umuligt for mig at leve det liv, jeg havde set for mig, og at følge mine mål som sanger og sangskriver«.

»Til sidst blev min tavshed for smertefuld, og det gik op for mig, at jeg er nødt til at fortælle min historie, for at jeg kan hele. Jeg håber, at det også vil hjælpe andre og forhindre forfærdeligt misbrug i fremtiden, når jeg står frem«, fortsætter hun.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af