Joe Alwyn kommenterer bruddet med ekskæresten Taylor Swift: »Det er en svær ting at navigere i«

Joe Alwyn kommenterer bruddet med ekskæresten Taylor Swift: »Det er en svær ting at navigere i«
Taylor Swift og Joe Alwyn (Foto: Hewitt/SplashNews.com)

I april sidste år gik Taylor Swift og skuespiller Joe Alwyn fra hinanden efter at have været kærester i mere end seks år.

Bruddet blev beskrevet som udramatisk, hvilket måske er grunden til, at Alwyn ikke fyldte nær så meget i sangteksterne på Swifts seneste album, ‘The Tortured Poets Department’, som den efterfølgende flirt med The 1975-frotmanden Matty Healy tilsyneladende gjorde.

Nu fortæller Joe Alwyn, der snart er biografaktuel i Yorgos Lanthimos’ nye film ‘Kinds of Kindness’, om bruddet med Swift, og om oplevelsen af at have éns private kærlighedsliv med en popstjerne til åbent skue for hele verden. Det gør han ifølge Deadline i et interview med The Sunday Times.

»Jeg håber, at alle og enhver kan have empati og forstå de vanskeligheder, der følger med afslutningen på et langt, kærligt, fuldt forpligtet forhold på over seks og et halvt år. Det er en svær ting at navigere i«, siger skuespilleren, da The Sunday Times-journalisten spørger, om han har lyttet til Swifts nye album.

»Det usædvanlige og unormale i denne situation er, at en uge senere er det pludselig i det offentlige domæne, og omverdenen er i stand til at give sit besyv med«.

»Så du har pludselig noget meget virkeligt kastet ind i et meget uvirkeligt rum: tabloidaviser, sociale medier, presse, hvor det så dissekeres, spekuleres i, trækkes ud af form til ukendelighed«, fortsætter Alwyn.

»Og sandheden er, at der i sidste ende altid vil være en kløft mellem det kendte og det, der bliver sagt. Det har jeg sluttet fred med«.

Ifølge skuespilleren er han og Swift enige om at holde private detaljer om deres tidligere forhold ude af offentlighedens søgelys. Han forklarer desuden, at han ikke er interesseret i at fortælle om eventuelle nuværende kærlighedsrelationer på grund af sine dårlige erfaringer med medier og fans’ opmærksomhed rettet mod det tidligere forhold med Swift.

Siden bruddet med Alwyn er Swift som bekendt blevet kærester med den amerikanske fodboldspiller Travis Kelce – nok en gang til massiv mediebevågenhed.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af