Bundede øl på storskærm og kyssede vinderen: Taylor Swift stjal showet til Super Bowl

På papiret var det Usher, der skulle stå for den musikalske underholdning til årets Super Bowl. Men det eneste, alle talte om, var Taylor Swift.
Bundede øl på storskærm og kyssede vinderen: Taylor Swift stjal showet til Super Bowl
Taylor Swift og Travis Kelce til Super Bowl. (Foto: Ezra Shaw/Getty Images)

Kameraerne har næsten glemt footballbanen, siden Taylor Swift blev kærester med NFL-spilleren Travis Kelce. Siden popstjernen er begyndt at besøge Kelces kampe er der nemlig udbrudt Swift-mania i den ellers så hårdføre sport.

Det fortsatte til årets Super Bowl. På papiret var det Usher, der skulle stå for den musikalske underholdning, men i stedet blev showet stjålet af Taylor Swift – i flere omgange.

Den massive opmærksomhed omkring Taylor Swifts tilstedeværelse til Super Bowl startede allerede inden begivenheden overhovedet begyndte.

For ville popstjernen nå hen til i Las Vegas for at se sin kæreste Travis Kelce spille, når hun havde et show i Tokyo dagen inden?

Taylor Swift til Super Bowl. (Foto: Michael Reaves/Getty Images)

En jordomrejse for at se sin kæreste

Det virkede noget nær umuligt at nå hele vejen fra Japan til Las Vegas på så kort tid. Men intet er umuligt for Taylor Swift: Om hun så havde været på en helt anden planet en time inden Super Bowl, er vi sikre på, hun var nået frem til kampstart.

Flere medier fulgte hendes rejse fra Tokyo, og kunne blandt andet fortælle, at hun ikke engang havde skiftet tøj efter koncerten, før hun rejste afsted.

Det lyder som et drama værdigt til en romcom. Eller som fortsættelsen af den highschool-romance hun i sine unge dage skildrede på ‘You Belong With Me’.

Donald Trump sendte en hilsen

Tokyo-sagaen var ikke den eneste nyhedshistorie, der svirrede i luften før Super Bowl. Der har også været massiv opmærksomhed omkring en bizar konspirationsteori, der hævder at Taylor Swifts forhold til footballstjernen Travis Kelce bruges til at få amerikanerne til at stemme demokratisk.

Den debat talte Donald Trump ind i kort inden Super Bowl, da han meldte sig på banen på platformen Truth Social, og udtalte, at Taylor Swift ville være illoyal, hvis hun ikke støttede ham, og at han i øvrigt godt kunne lide hendes kæreste. Var det en flirt? Trussel? Noget helt tredje?

Det er ikke til at vide.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Taylor Swift ankom med sit nye girl squad

Selvom hun kom direkte fra Tokyo, ankom Taylor Swift ikke alene. Hun troppede op til Super Bowl med skuespilleren Blake Lively samt musikeren, der er på alles læber lige nu, og som tilsyneladende er Swifts nye BFF: Ice Spice.

Hvilket den amerikanske football-organisation NFL selvfølgelig fluks lagde op på deres sociale medier med teksten: »SHE IS HERE«.

Som sagt: Football-crowden er vilde med Swift.

Taylor Swift bundede en øl på storskærm

Hvordan vinder men alles hjerter til en football-kamp? Man bunder selvfølgelig en fadøl på storskærm.

Well played, Swift.

Swift gik amok, Ice Spice var iskold

Uanset om man er til prisshows eller Super Bowl gælder: Kendte menneskers reaktioner er stoffet, memes er skabt af. Så selvfølgelig gik det viralt, da Ice Spice var, ja, iskold, mens Taylor Swift gik grassat over begivenhederne på banen.

Lana Del Rey blev væltet omkuld

Festen i lægterne gik ikke stille for sig, og et af de mere voldsomme jubeludbrud ramte ingen ringere end Lana Del Rey.

Ligesom til de nylige Grammy Awards var hun at finde ved Swifts side, om det var som nævnt ikke et stille sted at være til Super Bowl.

Faktisk blev Lana decideret væltet omkuld under én jubelscene.

Viral sejrsrus

Taylor Swift er ofte ret så tilbageholdende, men da Kansas City Chiefs vandt, overgav hun sig til sejrsusen – sammen med Ice Spice, Blake Lively og co.

Romcom-kys på fodboldbanen

Det havde været et antiklimaks, hvis ikke Travis Kelce vandt kampen. Men sådan noget sker ikke for Swift.

Selvfølgelig vandt Travis Kelces hold, The Kanasas City Chiefs.

Og selvfølgelig fejrede Swift og Kelce sejren med et kys på banen.

Når man er Taylor Swift får man sin happy ending, sådan er universet bare skruet sammen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af