Pharrell Williams fortæller sin livshistorie i Lego-filmen ‘Piece by Piece’ – første trailer lover en masse cameos

Pharrell Williams fortæller sin livshistorie i Lego-filmen ‘Piece by Piece’ – første trailer lover en masse cameos
'Piece by Piece'. (Foto: PR)

Ingen havde set det komme, da Pharrell Williams i starten af året annoncerede en kommende biopic om sit liv – fortalt med animerede Lego-klodser.

Nu har ‘Piece by Piece’, som filmen hedder, fået sin første trailer, skriver NME.

Den farverige film skildrer højdepunkterne fra Pharrells karriere – fra de første skridt som producer i duoen The Neptunes til det store gennembrud med N.E.R.D. og samarbejder med tidens største popstjerner.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I traileren ser vi, at Pharrell lægger stemme til sin egen karakter. Også en række af hans kendte samarbejdspartnere medvirker som Lego-udgaver af sig selv i filmen – blandt andre Snoop Dogg, Gwen Stefani, Justin Timberlake, Kendrick Lamar, Jay-Z, Timbaland og Busta Rhymes.

‘Piece by Piece’ er instrueret af Morgan Neville, som vandt en Oscar i 2014 for dokumentaren ’20 Feet From Stardom’. Han spiller også sig selv i en scene i traileren, hvor Pharrell på bedste meta-vis pitcher en Lego-film om sit liv.

Filmen kommer i de amerikanske biografer 11. oktober. En dansk premieredato er endnu ikke annonceret.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af