Roskilde Festival offentliggør Charli XCX som hovednavn

Roskilde Festival offentliggør Charli XCX som hovednavn
Charli XCX. (Foto: Harley Weir)

I forrige uge måtte Kali Uchis aflyse sin koncert på Roskilde Festival grundet problemer med planlægningen, men nu er festivalen klar med en erstatning.

Det drejer sig om pop-pioneren Charli XCX, der også var annonceret til det aflyste år 2020, men som altså nu endelig rammer Dyrskuepladsen.

»Charli XCX sætter nye standarder for hyperpoppen, og vi er glade for at kunne tilføje et internationalt navn af så høj klasse. Ovenikøbet en kunstner, som har ligget meget højt på ønskelisterne hos vores deltagere«, udtaler Roskilde Festivals programchef, Anders Wahrén, i en pressemeddelelse.

Her lyder det også, at Sexyy Red rykkes til Orange Scene fredag 5. juli kl. 18.00, mens Charli XCX spiller på Arena-scenen samme dag kl. 21.00.

Charli XCX var senest aktuel med albummet ‘Crash’, der høstede fem stjerner i Soundvenue, men på Roskilde Festival har hun også ny musik med. På fredag udgiver den britiske musiker nemlig sit sjette album, ‘Brat’.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af