The Minds of 99: »Vi ved ikke, om det her bliver vores sidste koncert«

The Minds of 99: »Vi ved ikke, om det her bliver vores sidste koncert«
The Minds of 99 i Parken. (Foto: Thomas Rungstrøm/Soundvenue)

I går spillede The Minds of 99 den sidste af weekendens i alt tre koncerter i Parken, men bliver det også bandets sidste koncert i det hele taget?

Det ved bandet ikke. Søndag aften på landets nationalstadion gjorde Niels Brandt det nemlig klart, at bandet ikke har nogen konkrete planer for fremtiden.

»Vi ved ikke, om det her bliver vores sidste koncert. Vi ved det ikke. Det er en åben bog herfra«, lød det således fra frontmanden, da koncerten lakkede mod enden.

Tidligere på ugen havde Brandt ellers udtalt til Soundvenue, at han og resten af The Minds of 99 »har det for sjovt til at stoppe«. Til Ekstra Bladet har han desuden afsløret, at bandet arbejder på ny musik.

Skulle det alligevel vise sig at blive bandets sidste koncert, må man give dem, at de slutter på toppen. Anmeldelserroserne er regnet ned over Parken-showet, der på tværs af de tre aftener bød på gæsteoptrædener fra navne som Mø, Sivas, Ukendt Kunstner og Tim Christensen.

Weekendens koncerter markerer første gang nogensinde, at et band har spillet i Parken tre dage i træk. I alt er der solgt op mod 147.000 billetter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af