Noel Gallagher beder Dave Grohl om at »holde sin fucking kæft«

Noel Gallagher beder Dave Grohl om at »holde sin fucking kæft«
Noel Gallagher. (Foto: Dave J Hogan/Getty Images)

Noel Gallagher har ikke meget tilovers for andre rockstjerner, der sukker efter en Oasis-reunion.

Det stod klart allerede sidste år, da The 1975-frontmanden Matty Healy bad Gallagher-brødrene om at blive voksne og finde sammen igen, og Noel svarede igen ved blandt at kalde Healys band for »lort«.

Nu har endnu en kollega begået den utilgivelige dødssynd, det åbenbart er at ønske sig muligheden for at opleve Oasis i levende live. Nemlig Foo Fighters-frontmanden Dave Grohl, der ifølge NME i årevis har slået på tromme for, at britpop-legenderne bør tage på turné igen.

I en ny episode af Matt Mogans podcast fortæller Noel Gallagher således om at løbe ind i Dave Grohl på årets udgave af Glastonbury Festival, hvor de begge så LCD Soundsystem, og hvor de ovenikøbet boede på samme hotel.

»Jeg vil bare gerne have ham til at holde sin fucking kæft om Oasis. Jeg vil ikke snakke med ham. Jeg har ikke tid til den fucking mob længere«, understreger Noel Gallagher i podcasten.

Efter Glastonbury satte Foo Fighters kurs mod Roskilde Festival, hvor de fredag aften leverede et mere end to timer langt rockshow på Orange Scene.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af