Cardi B og Offset skal skilles – igen

Cardi B og Offset skal skilles – igen
Offset og Cardi B i 2019. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Efter en række turbulente år søgte Cardi B onsdag endnu en gang om skilsmisse fra Migos-rapperen Offset, rapporterer Page Six.

De to stjerners ægteskab har altid trukket overskrifter – ikke mindst takket være de mange utroskabsrygter – og tilbage i 2020 kunne flere medier berette, at parret skulle skilles.

Dengang lykkedes det imidlertid Cardi B og Offset at redde trådene ud, men i december sidste år afslørede førstnævnte, at parret, der blev gift i 2017 og har to børn sammen, igen var gået fra hinanden.

Nu vil Cardi B så skilles, bekræfter en repæsentant over for Page Six, mens en kilde tæt på parret understreger, at bruddet ikke skyldes Offsets utroskab. »De er vokset fra hinanden. Det er, hvad der mere end noget andet har drevet hende til denne beslutning«, lyder forklaringen.

Nyheden landede samme dag, som Cardi B via Instagram annoncerede, at hun er gravid med sit tredje barn. »Med hver afslutning kommer en ny begyndelse«, skiver hun blandt andet.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af