Drake annoncerer nyt fællesalbum med r’n’b-stjerne

Drake annoncerer nyt fællesalbum med r’n’b-stjerne
Drake. (Foto: Prince Williams/Wireimage)

Drake har netop annonceret et nyt album, skriver Complex.

Den canadiske rapstjerne kom med nyheden i fredags under en Toronto-koncert, der havde særligt fokus på hans r’n’b-sange. Her afslørede Drake, at et fællesalbum med landsmanden PartyNextDoor er på vej, og at det lander engang efter sommeren.

»På vegne af Party og jeg, vi har arbejdet på noget til jer«, sagde Drake fra scenen. »Så få sommeren overstået, gør hvad I har brug for at gøre. Jeg ved, at alle I piger er udenfor. Når det bliver lidt køligt, venter et PartyNextDoor- og Drake-album på jer lige der«.

PartyNextDoor og Drake er ingenlunde et nyt bekendtskab. R’n’b-artisten er tilknyttet Drakes pladeselskab OVO, og de to kunstnere har samarbejdet flere gange de seneste 10 år, dog ikke på et helt album før.

Drake har tidligere haft kommerciel succes med 21 Savage-fællesalbummet ‘Her Loss’ fra 2022. Sidste år udgav han sit ottende soloalbum, ‘For All The Dogs’.

PartyNextDoor udgav så sent som i april sit fjerde studiealbum med den ganske ligefremme titel ‘PartyNextDoor 4’. Han lægger i øvrigt vejen forbi Danmark til oktober, hvor han giver koncert på det nye, københavnske spillested Poolen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af