Iggy Azalea tager tykt pis på Playboi Carti i ny reklame

Iggy Azalea tager tykt pis på Playboi Carti i ny reklame
Playboi Carti. (Foto: Timothy Norris/Getty Images)

Forholdet mellem Playboi Carti og Iggy Azalea har i flere år været betændt. Parret fik et barn sammen i 2020, hvorefter de gik fra hinanden. Siden har Azalea, påstår hun, været »barnets eneste forælder«.

Det skriver Complex, der desuden beretter om, hvordan Iggy Azalea nu stikker til Playboi Carti i en ny reklame for Unreal Mobile.

Iggy, der er creative director for teleselskabet, modtager i reklamen et opkald fra en vampyr, der ligner en klar parodi på Playboi Carti. Vampyren ringer for at få hjælp til at stoppe med at drikke menneskeblod, og finder i samme ombæring ud af, at han betaler for meget for sit mobilabonnement.

Carti var på sit seneste album ‘Whole Lotta Red’ glad for vampyr-æstetik, hvilket der spilles på i reklamen. Desuden anvender vampyren kortvarigt Cartis babystemme, og kommer endda med et »what!«-udbrud, der er en af Cartis mest famøse adlibs.

Se reklamen her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af