Charli XCX har en ny udgivelse klar snart – hør ‘Talk Talk Featuring Troye Sivan’

Charli XCX har en ny udgivelse klar snart – hør ‘Talk Talk Featuring Troye Sivan’
Troye Sivan og Charli XCX. (Foto: Terrence O'Connor)

Charli XCX har erklæret ‘Brat summer’ slut, men det betyder ikke, at hun stopper med at udgive remixes fra sit seneste mesterværk.

Tværtimod har den britiske popstjerne netop annonceret, at hun den 11. oktober har en ny udgivelse klar ved navn ‘Brat and It’s Completely Different but Also Still Brat’, og ifølge Pitchfork har vi at gøre med et helt remix-album.

I en pressemeddelelse har Charli desuden delt tracklisten til den kommende udgivelse, og blandt de 16 numre finder vi allerede udgivne remixes som ‘Girl, So Confusing featuring Lorde’ og ‘Guess featuring Billie Eilish’ samt hele 11 nye sange, der i skrivende stund er hemmelige.

I samme omvæltning har Charli sluppet et nyt remix af sangen ‘Talk Talk’, hvor hun helt som forventet får selskab af Troye Sivan, som hun lige om lidt drager på USA-turné med. Desuden dukker Dua Lipa op for at snakke spansk og fransk i introen, men hun er altså ikke krediteret som decideret feature.

Hør ‘Talk Talk featuring Troye Sivan’, som remixet hedder, og se den foreløbige trackliste til ‘Brat and It’s Completely Different but Also Still Brat’ herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Brat and It’s Completely Different but Also Still Brat
1. ‘360 Featuring Robyn and Yung Lean’
2. ‘Track Two’
3. ‘Track Three’
4. ‘Track Four’
5. ‘Talk Talk Featuring Troye Sivan’
6. ‘Von Dutch A. G. Cook Remix Featuring Addison Rae’
7. ‘Track Seven’
8. ‘Track Eight’
9. ‘Track Nine’
10. ‘Girl, So Confusing Featuring Lorde’
11. ‘Track Eleven’
12. ‘Track Twelve’
13. ‘Track Thirteen’
14. ‘Track Fourteen’
15. ‘Track Fifteen’
16. ‘Guess Featuring Billie Eilish’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af