Ice Spice vender tilbage til Danmark

Ice Spice vender tilbage til Danmark
Ice Spice på Roskilde Festival. (Foto: Thomas Rasmussen/Soundvenue)

Tidligere i år spillede hun i Danmark for første gang nogensinde, og nu har Ice Spice skrevet endnu en dansk koncert i kalenderen.

Der er netop blevet offentliggjort række datoer i Europa og Storbritannien på at rapsensationenens igangværende verdensturné, der blandt andet bringer hende til det nye københavnske spillested Poolen den 17. november.

Poolen blev indviet i maj og er placeret i det gamle B&W-værksted på Refshaleøen. Udover Ice Spice har spillestedet også navne som Gavin DeGraw, Bonobo og Partynextdoor på programmet i efteråret.

Ice Spices nylige debutalbum ‘Y2K!’, som turnéen er opkaldt efter, fik Soundvenues anmelder til at grine så højt, at folk omkring ham vendte sig om.

Rapperens danmarksdebut fandt sted på dette års Roskilde Festival og var tæt på en katastrofe. Soundvenues anmelder skrev blandt andet, at Ice Spice føltes »fjern og lille der på den store Orange Scene«.

Forhåbentligt bliver det en større succes, når hun til november vender tilbage til Danmark. Billetsalget starter på fredag den 6. september klokken 10.00.

Ice Spice (US)
17. november
Poolen
Billetpris 415 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af