Lamin tager tingene til et nyt niveau med ’H V D O L’-videoen – albummet ‘Skyll’ ude snart

Lamin tager tingene til et nyt niveau med ’H V D O L’-videoen – albummet ‘Skyll’ ude snart
Lamin i 'H V D O L'-videoen. (Foto: Screenshot/YouTube)

Den seneste tid har Lamin forvirret sine fans med en række udmeldinger, der kunne tolkes som, at et nyt album skulle lande meget snart.

Senest har et stort banner i Københavns metro annonceret et album ved navn ‘Skyll’, og på Spotify tælles der ned til på søndag, hvor udgivelsen muligvis lander. Her kan man desuden se, at albummet består af 12 sange.

Nu har rapperen delt en forsmag på albummet i form af sangen ‘H V D O L’, der også har fået en flot musikvideo.

Bogstaverne står for ‘Hvad ved de om Lams’, som også var titlen på Lamins debutalbum fra 2021.

Videoen er usædavnligt ambitiøs, og byder på en lang række forskellige tableauer, hvor Lamin placeres i statiske billeder. Et sted genskaber rapperen Den Sidste Nadver, og indtager både rollen som Jesus og disciplene.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sangen selv lægger også et enormt højt niveau, og viser lige præcis hvor mangefacetter Lamin er som kunstner efterhånden. Han matcher produktionens beatskift med forskellige flows, der går fra teknisk præcis rap til Travis Scott-lydende autotune-sang.

»Danmarks elite, hvis jeg selv skulle sige det / det’ mig og familien som Benjamin Hav«, lyder det et sted. Men der er massevis af stærke bars, man kunne fremhæve.

Hvis det her er niveauet, er der store ting at vente, når albummet lander.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af