Nu har Drake reageret på, at Kendrick Lamar skal optræde til Super Bowl

Nu har Drake reageret på, at Kendrick Lamar skal optræde til Super Bowl
Drake. (Foto: Cole Burston/Getty Images)

Det må have været Drakes værste mareridt, da det i weekenden blev annonceret, at rivalen Kendrick Lamar optræder til næste års Super Bowl, og han er ikke den eneste, der er utilfreds.

Lige nu raser store dele af hiphopverdenen nemlig over, at valget ikke faldt på Lil Wayne, nu hvor Super Bowl 2025 som bekendt foregår i den legendariske rappers hjemby, New Orleans.

Nu har Drake tilsyneladende tilsluttet sig koret af kritikere. Natten til onsdag delte han nemlig en række billeder af Wayne i sin Instagram-story uden dog at kommentere yderligere på sagen.

En anden af Waynes protegeer, Nicki Minaj, holdt sig til gengæld ikke tilbage, da hun tidligere på ugen angreb Jay-Z, hvis firma Roc Nation arrangerer det musikalske indslag til Super Bowl, på X.

Desuden har navne som Master P og Cam’Ron samt Waynes egen mentor, Birdman, også givet udtryk for, at valget burde være faldet på ham.

Wayne har også selv udtalt, at han ønsker at optræde til næste års Super Bowl. »Jeg krydser fingre«, lød det således, da rapperen tilbage i februar gæstede podcasten 4Hunnid.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af