120 personer sagsøger nu Diddy – anklages for seksuelle overgreb på en 9-årig dreng og andre mindreårige

120 personer sagsøger nu Diddy – anklages for seksuelle overgreb på en 9-årig dreng og andre mindreårige
Diddy. (Foto: John Lamparski/WireImage)

Hiphopmogulen Diddy sidder som bekendt varetægtsfængslet i New York, efter han blev arresteret af FBI for cirka to uger siden.

Anholdelsen skete efter en lang række personers anklager om blandt andet voldtægt, menneskehandel og drugging samt myndighedernes ransagning af to af hans hjem tilbage i marts.

Nu har endnu flere valgt at sagsøge rapperen med det borgerlige navn Sean Combs. I går annoncerede Texas-advokaten Tony Buzbee således ifølge Complex til et pressemøde, at han repræsenterer hele 120 personer, som sagsøger Diddy for seksuelle overgreb.

Forbrydelserne har angiveligt foregået over en periode, der dækker de seneste 20 år. Mange sagsøgere bor i Californien, Georgia, Florida og New York, men er spredt ud over hele USA.

Advokaten lægger vægt på, at 25 af sagsøgerne var mindreårige, da overgrebene fandt sted. Det yngste offer var en blot 9-årig dreng, der ifølge Buzbee blev misbrugt af Diddy i forbindelse med en audition hos rapperen, som lovede ham og forældrene en pladekontrakt.

Ifølge Buzbee har hans hold af advokater været i kontakt med intet mindre end 3.285 individer, som kommer med anklager mod Diddy. Planen er at indgive flere søgsmål rettet mod rapperen i andre stater over de næste 30 dage.

»Vi vil afsløre de medskyldige, der muliggjorde denne adfærd bag lukkede døre«, udtaler advokaten. »Vi vil forfølge denne sag, uanset hvem beviserne involverer«.

Diddys advokat, Erica Wolff, har også kommenteret de mange nye anklager.

»Som hr. Combs’ juridiske team har understreget, kan han ikke adressere enhver værdiløs påstand i det, der er blevet et hensynsløst mediecirkus. Når det er sagt, afviser hr. Combs eftertrykkeligt og kategorisk som falsk og ærekrænkende enhver påstand om, at han har misbrugt nogen seksuelt, inklusive mindreårige. Han ser frem til at bevise sin uskyld og opnå retfærdighed i retten, hvor sandheden vil blive fastslået baseret på beviser, ikke spekulationer«, lyder det.

Diddy sidder i forvejen varetægtsfængslet over anklager om gangstervirksomhed, menneskehandel og transport for at facilitere prostitution. Bliver han kendt skyldig i disse anklager, risikerer han en fængselsdom på livstid.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af