Har Tyler, the Creator et album på vej? Se videoen til ‘St. Chroma’

Har Tyler, the Creator et album på vej? Se videoen til ‘St. Chroma’
Tyler, the Creator. (Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Tyler, the Creator brygger på noget. Rapperen og sangeren har netop delt en sorthvid musikvideo til et kort nyt nummer ved navn ‘St. Chroma’, og det lader til, det kun er begyndelsen af et nyt kapitel.

I videoen marcherer maskerede mennesker gennem en ødemark, mens Tyler, the Creator rapper i et slags uhyggeligt hviske-flow. Der er desuden vokal fra sangeren Daniel Caesar i baggrunden.

Til sidst går gruppen ind i en stor kasse, og så er der en gigantisk eksplosion. Derefter toner titlen ‘Chromakopia’ frem på skærmen.

Måske titlen på det kommende ottende album af Tyler, the Creator?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tyler, the Creators seneste album var ‘Call Me If You Get Lost’ fra 2021. Helt stille har der dog ikke været fra rapperen siden, for det album blev udvidet med hele syv sange mere så sent som i 2023.

‘Call Me If You Get Lost’ var en tilbagevenden til rap, efter at han på albummet inden, ‘Igor’ fra 2019, gik helt andre veje. Det bliver spændende at se, hvilken retning de kunstneriske vinde blæser på ‘Chromakopia’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af