Tupacs familie vil undersøge, om Diddy havde noget at gøre med drabet på rapperen

Tupacs familie vil undersøge, om Diddy havde noget at gøre med drabet på rapperen
Tupac Shakur. (Foto: Raymond Boyd/Getty Images)

Sagen omkring Diddy, der for tiden ryster musikbranchen, lader til at have mange facetter.

Foruden et sagsanlæg fra 120 personer, der blandt andet anklager rapperen for seksuelle overgreb og menneskehandel, bliver der nu også igen spekuleret i, hvorvidt Diddy havde indvirkning på mordet af Tupac Shakur.

Rapperens efterkommere har således ansat et advokathold til at undersøge en eventuel tilknytning til Diddy. Det beretter Billboard.

25-årige Shakur blev ramt af fire skud affyret mod sin bil den 7. september 1996, og døde seks dage senere. Det kontroversielle dødsfald er aldrig blevet opklaret, på trods af at Duane »Keefe D« Davis – en kendt skikkelse fra det kriminelle miljø – blev anholdt for drabet sidste år.

Retssagen mod Davis begynder i marts 2025, og det er netop den anklagede bandeleder, der har sat ild til rygterne omkring Diddys eventuelle tilknytning til sagen. Davis påstår nemlig, at Diddy tilbød ham en million dollar for likvideringen af Shakur.

Diddy. (Foto: John Lamparski/WireImage)

Den mulige forbindelse mellem Diddy og drabet har været italesat flere steder – blandet andet har 50 Cent udtalt, at han tror Diddy stod bag mordet. Rapperen er desuden i gang med at lave en Netflix-serie om anklagerne mod Sean Combs, der er Diddys borgerlige navn.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af