Standard #12: Atlanta Special med Sivas’ producer Reza – live fra Podcast Festival

Standard #12: Atlanta Special med Sivas’ producer Reza – live fra Podcast Festival
Reza. (Foto: Samy Khabthani)
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes

RSS-feed

Der var tale om en vaskeægte verdenspremiere, da 12. afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast blev optages med Sivas’ producer Reza.

For allerførste gang i verdenshistorien tog Standard-værterne Kristian Karl og Mads Viktor nemlig podcasten med ud af studiet og gæstede i søndags den nye Podcast Festival i Skuespilhuset.

Her blev der diskuteret nogle af de helt store emner: Hvornår blev Atlanta hiphoppens vigtigste by? Hvordan fik Reza og Sivas importeret lyden til Danmark? Og hvad sker der egentlig med Rezas falafel-bar?

Der bliver spillet masser af Sivas, rapporteret nyeste nyt fra For Evigt Hip Hop-sagaen, og så er der en tribute til afdøde Lil Peep.

Hør det hele i den nye episode, hvor du også kan fange en Standard Xclusive med selveste Sivas. Reza havde nemlig et spritnyt nummer fra rapstjernen med – en helt rå demo, direkte fra studiet.

Standard udkommer hver 14. dag og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet – også inden for mode, tv, film og alt hvad der sker på internettet.

Abonnér på Standard via iTunes HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af