Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Ny horror i ’The Terror’ og Frank Hvam på minkfarm

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på SOUNDVENUE STREAMER via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Hvad er mest uhyggeligt: En japansk spøgelseshistorie eller et par timer på en Nordjysk minkfarm med Mick Øgendahl på slæb?

I denne uge går podcastduoen Jacob og Lise tappert i kødet på anden sæson af AMC’s antologigyserserie ’The Terror’, hvis første sæson med Jared Harris var en af 2018’s mest isnende mystiske og effektivt klaustrofobiske serier.

Sæson 2, ’Infamy’, beskriver et mørklagt og skamfuldt kapitel af USA’s historie under 2. Verdenskrig, hvor japanske borgere blev kollektivt straffet for angrebet på Pearl Harbor – men de første par afsnit af serien efterlader begge værter temmelig forvirrede: Hvem er den onde ånd i geishaklæder? Og hvorfor er ’Chester’ så irriterende et hovedrollenavn?

Hernæst bliver det mindre okkult og mere røvballedansk når turen går til komikerne Kasper Gross og Jonas Mogensens nye TV 2-serie ’Minkavlerne’, der har de herrer selv samt Ruben Sølvtoft og Frank Hvam på rollelisten. Serien spiller sig ud på, jeps, en minkfarm, og særligt én af podcastværterne er meget forarget over den dyrevelfærdskontroversielle location. Men hvad med komiske egenskaber?

Lyt med, når Jacob og Lise dissekerer to af ugens mest omtalte streamingtitler – og vender Netflix’ kommende Oscar-chancer. Alt sammen på under en halv time.

SOUNDVENUE STREAMER udkommer ugentligt.

Læs også: Adam Sandler skamroses for »sin mest vanvittige præstation nogensinde« i ny Netflix-film

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af