Den sidste store emorap-pioner er død – Standard og K-phax mindes Juice WRLD

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Den 8. december gik store dele af hiphopverdenen i chok, da det kom frem, at Juice WRLD var død af et anfald, efter at politiet havde fundet 32 kilo weed, andre stoffer og pistoler på hans privatfly. Han er – efter Lil Peep og XXXTentacions dødsfald – den tredje meget unge rapsterne der er død på omkring to år.

Hvordan kunne det ende så galt for Juice WRLD og de andre unge rappere? Har vi igen undervurderet alvoren i en rappers tekster, selvom de handlede meget om stoffer, depression og ensomhed? Og hvad siger den her nye narkokultur om nutidens hiphop?

De spørgsmål diskuterer vært Kristian Karl med K-phax i denne uges afsnit af Standard — Soundvenues hiphop-podcast, hvor de også mindes Juice WRLDs liv og musik. K-phax er en rapper, der er meget inspireret af Juice WRLD, og som har fulgt ham siden han var en relativt ukendt rapper på Soundcloud.

Derudover: Vi analyserer, hvordan hiphoppen blev så fascineret af hårde stoffer, og så spiller K-phax sin hyldest-sang til Juice WRLD, der hedder ‘I Don’t Understand’.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Dette afsnit af Standard er bragt i samarbejde med Moodagent.

Abonnér på Standard via iTunes HER og via Spotify HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af