Soundvenue Streamer om peniskomplekser og gangsterrappere i megasuccesen ’Dave’ – med special hiphop-guest

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Soundvenue Streamer udkommer ugentligt. Du kan lytte til og abonnere via  Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Der er helt nye toner i studiet i denne uge, hvor filmredaktør Jacob Ludvigsen og filmskribent Lise Ulrich får fornemt selskab af hiphop-ekspert Kristian Karl fra Soundvenue-søsterpodcasten Standard.

Trioen diskuterer big dick energy versus hvide rapperes mindreværdskomplekser i hitserien ’Dave’, der ifølge Jacob slægter Donald Glovers mesterlige ’Atlanta’ på.

Rapper og komiker Dave Burd har bygget serien op om sig selv og sit rap-alter-ego Lil Dicky, og det regner med gæstestjerner og satire over hiphop-miljøet i USA. Men ikke alle i podcasten er lige charmet af Dave og hans lille penis…

Musikken spiller videre i anden halvdel af udsendelsen, om end i helt andre rammer:

’La La Land’-instruktøren Damien Chazelle har produceret og instrueret Netflix-serien ’The Eddy’, der emmer af original late-night jazz skrevet af Glen Ballard og Randy Kerber (som tidligere har arbejdet med Alanis Morissette og Michael Jackson).

Det svinger på scenen i Paris, men kan plottet følge med? Og burde serieafsnit på over 60 min. overhovedet være tilladt?

Få svaret i Soundvenue Streamer, der også siger farvel til en af indie- og serielands dygtigste instruktører, der gik alt for tidligt bort i weekenden.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af