Er det her lyden af karriereselvmord? Soundvenues hiphop-podcast snakker Tory Lanez’ nye album

Er det her lyden af karriereselvmord? Soundvenues hiphop-podcast snakker Tory Lanez’ nye album
Tory Lanez.

Du kan lytte til og abonnere på Standard via Spotify og iTunes eller din foretrukne podcast-app.

Selv i et år med exceptionelt mange skøre historier, har den her skilt sig ud: Tilbage i juli blev Megan Thee Stallion – en af årets helt store solstrålehistorier og hiphopgennembrud – skudt i begge fødder. Og hun hævder, at det var den canadiske rapper Tory Lanez, der affyrede skuddene.

De udsagn har stået ubesvaret hen indtil i fredags, hvor Lanez udgav ‘Daystar’, et 17 sange langt konceptalbum om, at han er uskyldig, og at der er en form for større komplot mod ham.

Hvordan er vi endt i den her fuldstændig vanvittige situation? Giver Tory Lanez’ vidnesbyrdsalbum en form for forklaring på begivenhederne? Og er det en passende reaktion, når en række internationale medier kritiserer selve albummets eksistens – og stedvis endda blacklister rapperen? Med andre ord: Fortjener Tory Lanez at blive cancelled?

De spørgsmål diskuterer værterne Kristian Karl og Mads Viktor i denne uges afsnit af Standard – Soundvenues hiphop-podcast.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derudover: Kanye angriber musikbranchen, Cardi og Offset skal skilles og Kidd skal spille hele otte koncerter på Store Vega.

Standard udkommer en gang om ugen og gæstes af rappere, producere og eksperter for at diskutere de mange aspekter af hiphoppens dominerende rolle i kulturlandskabet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af